Nyårslöften

Nyårslöften för det kommande året;

>Bättra mina betyg ännu mer
>Sluta äta onyttigt mitt i veckorna
>Träna mer
>Umgås mer, social är jag redan - måste bara va social me någon ;)


.


Bright Eyes - The first day of my life.

Jag gillar den låten, bara så ni vet!
Sjukt bra.


Like


Dessa linnen från H&M tycker jag är jättesnygga. Speciellt med flätan där längst upp.
Finns även i svart & grönt.
Skulle mycket väl kunna hamna i min garderob.


Laila Bagge som modell !


Det passar henne, så det är ju kul :) Ibland behöver det kanske itne vara så unga modeller. ;)


Läser inte i vanliga fall men


Vill ha den här boken! :) Jag kan läsa den på väg till&från thailand, perfekt. Det är sånt här jag gillar!


H&Ms vårkollektion.

Fick en kommentar om att det var onödigt att jag bloggade föratt jag inte har så mycket läsare, för det första bloggar jag för att jag tycker det är kul och för det andra har jag faktiskt många läsare. Men som är väldigt dåliga på att kommentera!


Så nu till inlägget. H&M har nu lagt ut sin vårkollektion på hemsidan, hittade jättemycket snyggt asså.
Bloggar nog mer om det senare sen.

(399:- H&M)

Hittade blandannat denna jacka, blev nästan kär haha. Såå snygg ju! Och helt okej pris. Finns även i ljusgrå för den som undrar, men denna är mycket snyggare i svart. :)


What a booring day

Hejsan. Gick upp vid 12 idag, yeah min mamma tvingade upp mig. Det var inte direkt så att jag ville. Gick ju och la mig vid fyra. (det blir så när man snackar med roliga personer mitt i natten haha :D) Meh aa, lagt in massa ny musik i min ipod igår också. Det är nice. Idag har jag spelat tvspel, kommer dock inte vidare för jag fattar inte xd
Sen var jag lite med en kompis. Åkte även senare och tog kort, till mitt körkort till moppen, ni vet som man måste ha typ 2010 ? Aja, så äre det iaf. Bilden blev faktiskt ganska bra :) Har inget mer att skriva nu, så bye <3


Idol 2009's

Magiska ögonblick, ser jag på nu :) Och ni vet ju att jag älskar idol, så jaaa klart jag ser! Får jag se Eddie igen, hihi :) Min älskade Eddie. Å nu var det btw paus så jag kanske ska ta nått att äta. Typ godis :p


Season 6


Har precis sett Project Runaway, och Quristal (stavning?) åkte idag. Det var bra tycker jag. Logan gillar jag ju, han är så snygg så han får inte åka. Hoppas nästa avsnitt blir lika bra. ;)


God morgon!

Vaknade typ nyss. Somnade ju rätt sent igår, men jag somnade iaf tillslut. Klockan 14.11 åker jag nog in och kollar på mellandagsrea i täby. :) Och så ska jag köpa godis och chips. Eller så hoppar jag över att kolla på rea och köper bara hem chips och godis, ja så blir det nog troligtvis :)

Kan inte sova

Det är så typiskt, gick och la mig för typ två timmar sen. Men jag kan typ inte sova, det kliar så himla mycket i halsen och jag hostar och nyser hela tiden. Jag dricker vatten men det hjälper inte så mycket. Haha, det är jobbigt. För jag är så trött, men jag bara hostar hela tiden och skit. Jävla halsont och förkylning :o dö. Och jag har så tråkigt, och har typ bara träffat tre kompisar på hela lovet, vad seg jag är. ajaa. Vet inte vad jag ska skriva, men ska försöka sova snart igen. För jag ska upp 11va imorrn, mellandagsrea ni vet :D (var aldrig de idag) Om jag kan ta mig upp, vill säga. Ställde iaf min mobil på ringning så. Jävlar vad det kliar är halsen just nu, såå irriterande. Men ja, ska sova nu. Hoppas jag somnar iallafall. Godnatt. Puss

Btw; varför kommenterar ni inte??

Imorrn blir det Mellandagsrea, tror jag. :)


It's Nirvana ofc


Lithium -  Nirvana.

Jag älskar låten, älskar bandet :) Det visste ni inte va??

Sötaste Kurt Cobain. RIP


Robinson

Har nyligen sett robinson :) Det var jättebra idag, och lag Agwe vann äntligen!

Mats, min favorit i robinson :)


25 December

Heej förlåt för dålig uppdatering, men eftersom det är min blogg så borde jag itne säga förlåt men a. Julen igår var jättebra, fick massa finasaker och god mat :) + En jävla förkylning fick jag också, kan knappt prata nu heller. Jätte snurvlig, skitont i halsen och nyser och hostar konstant ): Men annars är det bra, var på släktjulmiddag idag, lika tråkigt som vanligt men sms:ade med chris så det blev inte så tråkigt, han är för söt han. eh. Och nu sitter jag vid datorn, har sjukt ont i huvudet och är aströttt, så jag kanske ska gå och sova nu haha :) Men nu fick ni uppdatering iaf, imorrn ska jag kanske på mellandagsrea! puss

Vilken anka ska ni se i år ?


Kalle Anka VS Anna Anka.
Vad ska du se?
Själv blir det nog kalle anka. :)


God Jul !

God jul alla söta bloggläsare :D Tänkte skriva detta inlägget i natt vid 00 men orkade inte, haha. Gick upp vid elva, och vi åkte iväg och köpte paket till vår hund, haha! Jag köpte en gosedjurs höna som är supersöt. Bild får ni sen. Har även öppnat lite morgonpaket typ. :) Och snart ska vi gå och möta mormor vid bussen.
Men God Jul på er iaf :)

Och juste tack för alla söta god jul - sms. 


Uppesittarkväll

Kollar på det nu. :) ERIK SJÖNG JÄTTEFINT också och nu sjunger Rongedahl (:
Edit: Paus nu, ska nog gå och ta nått att äta !


Dan före dan

Hej igen, är nu hos mormor.. Vi ska baka knäck och chokladkola till jul :) Trevligt. Har även varit i djuraffären, köpte lite godsaker till min kanin. Det är ju snart jul liksom. Kan inte låta bli o tänka på hur glad Semlan skulle blivit över det. :( Men iaf ska jag dra nu, bye.

23 december

Godmorgon, idag vaknade jag typ.. 10.40 av att mamma beställt klipp&färgtid hos frisören, perfect! Då kom jag också på att jag borde gå upp och kolla till Cookie, så så gjorde jag, hon verkar må ganska bra så det känns skönt iaf. Tog upp henne och kelade lite, hon ska inte behöva känna sig ensam..



Rip Odjuret <3

Jag kommer sakna dig.


Rip finaste
Odjur, Sämlish, Sämlan, Tjockis, Monster, Älskling.
Jag älskar dig.



Du vet att jag aldrig kommer att glömma dig


The truth in you eyes saying you never leave me


Romeo i never be another you


Typ jag, inte den bästa bilden men iallafaaaaalll.



Written in the stars - Westlife.
<3


-




Jag saknar dig så

Du sa att vi skulle leva och dö tillsammans..


Hej mitt vinterland


Nu är jag här :) Åh jag älskar verkligen snö ! <3

The angels can wait for a moment

Förlåt för dålig uppdatering idag, ska försöka bli bättre på det. Åkte aldrig till centrum idag, har varit med Vendela och lite sånt. Det var nice, har ju inte träffat henne på väldigt länge (: Sen har jag också varit ute lite, och sen har jag sett lite på tv och så. Nice vare!


Hm.. ?

Jag funderar på att åka till centrum, ska köpa godis och litesånt. Fast jag vet ju inte om bussarna går! Det står inte på SL:s hemsida att bussarna inte går. Men man vet ju inte pga vädret, massa snö liksom! Aja, får se hur jag gör. Nu har jag iallafall precis duschat, och nu ska jag äta frukost sen städa :) Puss

Så här lite snö vare förra året, men i år är det mycket mer :)) <3


Tell me i was wrong

Hejsan! Det blir inget mer inlägg nu, haha! För jag ska sova nu :) Så godnatt.


Me want...


299:- H&M
Dem här jeansen, dem är sjukt snygga. Kanske inte det bästa att köpa nu innan jag åker till Thailand, men kanske köper dem. Jag vet att jag skrev om dem tidigare, men jag köpte dem aldrig. Blev påmind genom adada.blogg.se att dem fanns. Hade glömt bort dem liksom. Köper dem säkert. Hihi :)

Kommer snart ett inlägg också om saker jag ska köpa till Thailand, hihi ! :)


Jag älskar den här låten


Suppose - Secondhand Serenade.

And my eyes are screaming for the sight of you
And tonight I'm dreaming of all the things that we've been through
And I can't hold on to you.
So I guess I feel lonely, too.


Den är lite sorglig på nått sätt, men jag gillar den. Den passar bra in just nu.


Today

Hej förlåt för dålig uppdatering, men jag skaaaa skriva allt jag gjort idag, det är inte så mycket men typ;

- Tagit två vaccin, svin & hepatit a typ
- Varit i täby & arninge
- Smsat !
- Ätit sushi
- Sett Happy Feet som gick på tv.
- Ätit fondy
- Spelat tvspel

Typ det.

Uppdaterar mer snart, nu ska jag fortsätta försöka förstå hur photoshop funkar, haha de kan ju ta ett tag


Vaknat nu

Godmorgon, jag vaknade typ precis. Håller på att typ fixa mig, idag ska jag åka och ta någon spruta föratt vi ska klara oss när vi åker till Thailand eller något, eller ja nått sånt iallafall. Jag har inte tagit spruta på jättelänge, inte ens svinvaccinet. Så, ja undra hur det kommer kännas :o ! Har btw fått tillbaka min datasladd som inte funkade, woho! :) 


JULLOV.


(Vill ha sån tomteluva!)

Nu är det äntligen jullov! Skönt :)
Fast dagen idag var ganska soft. Vi började nio, då var det några som spelade "21 Guns." Som jag förövrigt skulle sjungit förut, men ångrade mig. Så var det även diplomutdelning typ, haha och lärarna sjöng. -.- Min idrottslärare sjöng solo och det var så jävla falskt, hon kan itne ens sjunga hah ! Efteråt så hade vi fika och betygsutdelning, jag fick ganska bra betyg. Hyfsat nöjd, förutom ett betyg :) Slutade 10.20 och sen gick jag hem från skolan, med sällskap av Andrea ! <3 Nu ska det bli så himla härligt med jullov, bara softa och umgås med kompisar. Vila upp sig ! Efter lovet åker jag även till Thailand, så jag slipper skolan länge (: MEN VI HÖRS. HEJDÅ.


Söta halsband från Cocoo.se


Två söta halsband från Cocoo.se, den första får ni för 245 :- och den andra kostar 165 :-
Visst är dem söta ?


All i know is, Im lost without you


Lost without you - Darren Hayes.

I keep trying to find my way
but all I know is
Im lost without you
I keep trying to face the day
Lost without you


Snöstorm

Hej. Idag har det typ varit snöstorm haha. Men jag gillar ju när det är kallt och snö, det betyder vinter ju! :) Dock är snöstorm lite överdrivet, speciellt eftersom jag var tvungen att gå hem i den föratt bussarna var inställda. Det var sjukt kallt och blåste motvind. När jag kom hem senare var jag sur och frusen. Satte mig och spelade tvspel, eftersom tvjäveln inte verkar ha någon teckning. Så typiskt .. ! Har även sovit idag, och jag är fortfarande trött och fryser jättemycket. Blir jag sjuk nu blir jag fan sur, haha palla va sjuuuuuuuk. Förövrigt så hoppade jag över middagen idag, föratt jag hatar kebab som vi ska äta.  Så jag har inte ätit något på hela dagen, men aja..

Idag i skolan hade vi bara mysigt, eller vi kollade på film, och sen fick vi välja mellan att jobba so eller spela spel.
Jag valde att spela spel, det var kul (: Och jag vann!


Higher .


Higher - Calle Kristiansson.

Har nu precis kollat tv & ätit chips typ haha. Har faktiskt tappat typ as många besökare på min blogg ;o
Men det gör ingenting. Nu ska jag duscha, nye!  (:


<3


Låten förklarar en del.

Wherever you go, wherever you do. I'll be right here and waiting for you.
Jag saknar dig så jävla mycket F. Jag vet att du är borta ur mitt liv, kan ändå inte förstå det, det gör så ont. Det var du&jag. Det var oss genom exakt allt. Vad fan hände egentligen? Förstår inte vad som gjorde att du förstördes så mycket, att du förändrades så. Jag saknar dig. Det har gått ett halvår, men kommer nog aldrig riktigt glömma dig. För du var så mycket för mig. Jag tror aldrig du riktigt kommer förstå vad du betydde för mig. Du fanns alltid där, du var min trygghet. Du var som en brorsa för mig, du fanns alltid där, brydde dig alltid. Jag är så förlorad utan dig. Du är så speciell, kommer aldrig finna någon så äkta som dig igen, men det värsta är att du nog aldrig kommer komma tillbaka. Förstå vad jag saknar dig.. och det är fan inte bara jag som gör det, förstå det och kom tillbaka. Sluta tro att du inte förtjänar att må bra, för det gör du. Okej ?


OMG


Sånna här vill jag ha. JAG ÄLSKAR DEM. Dem är mig. Jag ska nog köpa dem.

Btw ska jag äta nu, uppdaterar nog senare. Puss


Good night.

Ska soova nu! Så godnatt. Hörs imorgon, har sovmorgon då. Härligt !
 
Godnatt :)


Like


He could be the one - Miley Cyrus

 

He’s got something special
He’s got something special
And when he’s looking at me,
I wanna get all sentimental
He’s got something special
He’s got something special
I can hardly breathe, something’s been telling me,
 telling me maybe he could be the one
He could be the one
He could be the one
He could be the one.
I hope he's gonna be the one.


Mysig...


299 :- Nelly.com
Älskar denna tjocktröja, verkar jätteskön att ha nu i den här kylan. Eller vad säger ni?


Mmmm....

Vet ni vad jag är riktigtriktigt sugen på ? SUSHI . Så jävla gott, åh..

Min sushi från i fredags. Mums ! Äter ofta sushi på fredagar, tror dock inte det blir det denna fredag. Stackars mig :( Fick jag välja skulle jag säkert äta det varje dag, haha ! :)


Fyfan vad kallt

Men jag gillar det. Var precis och fixade åt kaninerna, bortskämda eller bara älskade ?! Men jag ordnade iaf halm och sågspån och massa mys för dem, haha ! Jag tror dem gillade det, även om de bara åt hela tiden..
Mina små odjur ! Så dem klarar sig nog, fryser troligtvis inte ihäl iallafall.



Dem tre första är när det är kallt och snö, sen efter dem så är dem med massa halm & sågspån.
Tror dem stormtrivs, mina sötingar!


Aw !

När jag kom hem från skolan idag såg jag att min älskade kaniners vatten var typ fryst, sen var det även snö i buren. Tillochmed kaninerna var alldeles snöiga. Stackare ! Gav dem iaf varmtvatten, morötter, knäckebröd osv. La även dit en tröja med massa hö där dem skulle kunna ligga föratt hålla sig varma, och hängde en handduk över kaninburen så att det inte skulle fortsätta snöa in. Det vore hemskt om dem frös ihäl?! Det kanske dem gör iallafall men nu har jag iallafall gjort det jag kunnat. :) Kan ta en bild sen, hahaa ! Men nu ska jag se Tila Tequila, eller maybe not det är ingen teckning riktigt, kanske bakar pepparkakor istället. Med mormor ! Yeah.
Ska iaf dra nu,  puss & kram / matilda


You're impossible to find


Secondhand Serenade - Fall for you.

The best thing 'bout tonight's that we're not fighting
Could it be that we have been this way before?
I know you don't think that I am trying
I know you're wearing thin down to the core

But hold your breath
Because tonight will be the night
That I will fall for you over again
Don't make me change my mind

Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a boy like you is impossible to find
You're impossible to find

This is not what I intended
I always swore to you I'd never fall apart
You always thought that I was stronger
I may have failed, but I have loved you from the start

Oh, but hold your breath
Because tonight will be the night
That I will fall for you over again
Don't make me change my mind

Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a boy like you is impossible to find
It's impossible

So breathe in so deep
Breathe me in, I'm yours to keep
And hold on to your words 'cause talk is cheap
And remember me tonight when you're asleep

Because tonight will be the night
That I will fall for you over again
Don't make me change my mind

Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a boy like you is impossible to find

Tonight will be the night
That I will fall for you over again
Don't make me change my mind

Or I won't live to see another day
I swear it's true
Because a boy like you is impossible to find
You're impossible to find



Jag älskar den här låten, även om jag typ gillat den i två år. Den är så äkta, så mycket minnen och
så mycket känslor. Den är underbar.
  Men nu ska jag sova, det är en dag imorgon också plus att jag har sjukt ont i huvudet. Har typ haft det bara 2-4 gånger den här terminen, jätte få gånger iaf. Så det är lite konstigt, känns som jag håller på att bli sjuk. Oh noe ! Nej men jag mår nog bra imorrn igen, kanske  behöver sova bara. Men godnatt, sov gott alla där ute :)


SNÖÖÖÖ!

Yeah. Det är snö ute, och den är här för att stanna! Jag älskar snö, det är så härligt ^ Vinter är faktiskt min favorit årstid. Är bättre än hösten nu för den här hösten var så segt. Annars var det en ganska vanlig och tråkig skoldag idag. Matte, jobbade typ ingenting ? Det är trögt, och tråkigt. Sen var det idrott, dans. Typ pardans haha, men det var kul. Blev mycket skratt, eller något. Sen äcklig lunch, svenska och so. Vi hade även terminens sista elevensval.. Skulle städa, gick iväg till slöjden istället ett tag. För alltså.. Jag, städa ? No way ! Inget plugg idag heller, eller har ju soskit imorgon, men pluggade aldrig men det går nog bra. Det är ju mig vi snackar om.
Annars har det inte hänt något speciellt idag. Nu ska jag sova snart. KRAM.

Snö


I want....


En ny Ipod. Dem nya är mycket finare, haha ! Även om min ser nästan likadan ut, fast den är repig och skit :<
Vill ha en rosaaaaaa! ÄVen om den jag har nu också är rosa. Kanske ska önska mig i julklapp, fast tror inte det.
Jag kan likaväl lämna in min andra som funkar halvdant och få en ny, en sånhär eftersom dem andra slutat sälja.
Annars köper jag nog en sånhär rosa 16 GB. ;)


<3


Bästa versionen.
Ashley Tisdale - Last Chrismas.

Kommer in i julstämning liksom !


Love the shoes...


(599 :- på H&M)
Sjukt snygga skor ;) Synd att det är typ vinter nu..


Erik VS Calle

Vem var bäst ikväll? Vem tror du vinner? Vem vill du ska vinna ?

Jag vill Calle ;)


Calle var bäst i första låten, Erik i andra.
Men jag tycker vinnar låten passar Calle bäst, därför är det synd om Erik vinner.

Nu orkar jag inte mer!!


Måste soova nu, orkar fan inte skriva mer.. Får gå upp tidigt eller skita i det, haha. Känner mig nästan som en pluggis, but i'm not ! xD Godnatt, kommer uppdatera imorrn. Pigg och glad -.-

Nej jag sover inte, duh ?!

Jag är uppe, är sjukt trött.. Men tror inte jag kommer orka gå upp imorrn, så får nog göra klart detta nu istället.
Det går såå segt ! Och det är så tråkigt ._.

Smells like teen spirit - Nirvana.

Älskar låten, lyssnar på den nu =)

Snygga linnen.


Jag bara älskar dem här linnena från H&M skulle passa jättebra med ett armband i en basfärg och lacktights.

Aw. Jag är såå duktig!

Jag sitter uppe och pluggar :) På min religionsuppsats, det går segt frammåt. Men jag känner mig faktiskt jätteduktig som gör det ! Jag menar, vem vill plugga när man borde sova ? Inte jag ! Men jag gör det för mina betyg. Jag är såå bra ;)

Har precis skrivit klart om bibeln nu, haha ! Det här är såå tråkigt.


Me like


Dem här armbanden, fan vilka underbara (:
För 49,50 :- på H&M . Vad tycker ni ?


Project Runaway

Nu är jag hemma från mormor, och ska se den nya säsongen av project runaway ! :) + plugga..
Men iaf, det känns kul. Det är ett bra program. Senast vann Christian när jag såg. Han var jätteduktig och skitsnygg så ! :)

Hoppas det är bra i år också, ser fram emot att se hur alla är som designer (;


@ hos mormor

Heh, yeah . Är hos mormor just nu. It's booring like hell, sitter vid datorn föratt jag måste plugga. Haha, men får aldrig ta paus ;) Har precis ätit massa pajer där, och nu snackar jag med sötaste chris på msn . ^^
Men aa, ses ;*

Today i look;


Dagens outfit:
Vitt linne Bikbok
Rosa tjocktröja Bikbok
Svarta tights Bikbok

Smink:
Mascara
Glitter Eyeliner
Smycken:
Örhängen - ?
Berlockarmband - Hahlbergs
Hårspännen - H&M

<3


Brian Mcfadden - Uncomplicated.

Me without you

Godmorgon. :) Vaknade för en timme sen typ, och har fixat mig och så. Nu ska jag skriva på min souppsats, har inte börjat än. Jag skulle lägga in en bild, men min kamra är urladdad och jag hittar inte sladden, så typiskt. :P
Aja, men nu måååste jag börja plugga ! Men puss ;*


Johan Larsson <3

Vet ni vad jag saknar i musikensvärld ? Johan Larsson! Jag menar, han var sjuukt bra.. Han hade lätt kunnat bli än bra artist om han hade kämpat tillräckligt, men han kom 3a och därför borde han fått skivkontrakt. Var beroende av honom enda sen han var med i idol 2005 och lyssnar ofta på han på youtube fortfarande, hans låtar genom idol. Alla hade lätt älskat honom om han släppt skiva, skulle få sjukt mycket fans. Han är seriöst det bästa jag hört. Jag fastnar liksom för honom. Han har personlighet, utstrålning, underbar röst, stil & snygghet ;)
Jag saknar honom nu ! Jag fattar inte att han inte är i musikbranchen, det är en total katastrof tycker jag.
Åh släppar han skiva köper jag den direkt, jag älskar dig Johan ! :)


En snygging, me like a lot.

Johan, kom tillbaka. Du vet att du hör hemma på scenen <3

CALLE TILL FINAL!

Fyfan vilket glädjemoment !! Calle ska till final :D Man anade ju Tove & Erik men nix. Calle & Erik blev det - och Calle blev första finalist. Jag är så himla glad för det :) Tycker också det är kul med två killar i finalen, även om jag personligen gillar tove mer än Erik. Men ååh Calleee <3 Hoppas Calle får sjunga "to be with you" och Erik sjunga "always" i finalen (: det kommer bli asbra !

SÖTNOSEN!

I lay my love on you

I lay my love on you - Westlife.

I lay my love on you
It's all I wanna do
Everytime I breathe I feel brand new
You open up my heart
Show me all your love, and walk right through
As I lay my love on you
<3

GRATTIIIIIIIS FIXE !!

Grattis till Carolina som fyller 15 idag :) Hoppas du får/har en bra daaaaaag ! <3<3


RSS 2.0